VAN / TUŞBA - Zeve Ortaokulu

Zeve Ortaokulu

Zeve Ortaokulu Bardakçı Mahallesi YYÜ Kampüs Alanı TUŞBA/VAN
Vizyon
a. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. h. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak. i. İyilikler konusunda önder ve lider, kötülükler konusunda kapalı konumuna özendirmek. j. Sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecekleri ortam ve fırsatlar oluşturmak önceliklerimizdir.
Misyon
Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.
Başarılar
Okulumuz sadece Van ilimizde değil bölge illeri arasında LGS yerleştirme oranı dikkate alındığında nitelikli okullara en fazla öğrenci gönderen okullar arasındadır.
KALORİFER/DOĞALGAZ
ÜNİVERSİTE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE.
Zeve Ortaokulu (YYÜ Kampüs Alanı ) Van/TUŞBA/Merkez
VAN MERKEZE 10 KM UZAKLIKTA OLUP YYÜ KAMPÜS ALANINDA BULUNMAKTADIR.
Çok iyi
% 50-60 arasındadır.