Kurum Adı : Zeve Ortaokulu
WEB Adresi : http://zeveortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Zeve İlköğretim Okulu YYÜ Kampüs Alanı Van/TUŞBA

VİZYON
a. Her bakımdan tanıyarak yetenekleri doğrultusunda her bakımdan gelişimlerini sağlamak. b. Kendi kültürünü, değerlerini tanıyarak, buna sahip olmaktan gurur duyar hale getirmek. c. Farklı kültürler ve değerleri tanımaya teşvik ederek, bunun kendisine zenginlik katacağının bilincinde olmasını sağlamak. d. Ahlaki değerler ve erdemler konusunda bilinçlendirip, davranışa yönlendirilmesi için fırsatlar ve ortam bulmasına yardımcı olmak. e. Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. f. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. g. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. h. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak. i. İyilikler konusunda önder ve lider, kötülükler konusunda kapalı konumuna özendirmek. j. Sanat ve estetik yönlerini geliştirebilecekleri ortam ve fırsatlar oluşturmak önceliklerimizdir.

MİSYON
Okulumuzda eğitim öğretim programı ve çevre faktörleri dikkate alınarak öğrencilerimizin duygu düşünce ve yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak; sektörde girişimci, mesleğinde lider gelecek kuşaklara lider bireyler yetiştirmek temel görevimizdir.

BAŞARILAR
2014-2015 TEOG SINAVINDA DEVLET OKULLARI İÇERİSİNDE GENEL ORTALAMADA İL BİRİNCİLİĞİ.

Öğretmen Sayısı : 15
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 238
Öğretim Şekli : TEKLİ(NORMAL EĞİTİM)
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-14:00
Derslik Sayısı : 11 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi : yoktur
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : KALORİFER/DOĞALGAZ

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : VAN MERKEZE 10 KM UZAKLIKTA OLUP YYÜ KAMPÜS ALANINDA BULUNMAKTADIR.
Ulaşım : ÜNİVERSİTE TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI İLE.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Zeve İlköğretim Okulu (YYÜ Kampüs Alanı ) Van/TUŞBA/Merkez

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR